Ajankohtaista

Filmaaja 2-2011 on ilmestynyt. Lehdessä on mm. SM-2011 filmifestivaalin tulokset ja tuomariarvostelut. Tässä versiossa on vielä muutamia kirjoitusvirheitä, mutta niillä ei ole kokonaisuuden kannalta merkitystä
Lähetä oma tai oppilaittesi elokuva 13.6.2011 mennessä Minun elokuvani -tapahtumaan, joka on suunnattu sekä aloitteleville harrastajille että jo lähes ammattilaistasoisille elokuvantekijöille. Tässä vuosittain järjestettävässä valtakunnallisessa tapahtumassa on keskeisintä elokuva-alan ammattilaisten antama suullinen ja kirjallinen palaute sekä heidän vetämänsä jatkokoulutus
Suosittu suomenkielinen editointiohjelma Pinnacle on saanut uuden ohjelmaversion.
Runovideokilpailu (14.4.2011)
Nuoren Voiman Liitto järjestää vuonna 2011 ensimmäisen runovideokilpailunsa
Kirkkonummen koulukeskuksessa sijaitsevassa Kirkkoharjun koulussa esitetään mielenkiintoisia ohjelmia. Sisäänkäynti Asematien ja Koulupolun risteyksessä.
Filmaaja 1-2011 on ilmestynyt. Lehdessä on mm. SM-2011 festivaalin ohjeet sekä Keuruun elokuvaseuran uskomattomasta projektista ja henkilökuva Helsingin yhdistyksen tämän hetken kirkkaimmasta elokuvantekijästä Markku Hietapakasta.
BUFF-festivaalin kansainvälinen elokuvaworkshop hakee osallistujia! Film workshop during BUFF Film Festival
Kellari Kino ja Kino Iiris esittävät Juhan af Grannin ufoja ja paranormaaleja ilmiöitä käsittelevän Trilogian pe 14.1. - su 16.1.2011 elokuvateatteri Kino Iiriksessä.
RSS ATOM