Kinos lyhytelokuvafestivaali Lahdessa

2.12.2009

Lyhytelokuvafestivaali Kinos10 järjestetään Lahdessa 26.-28.3.2010. Jo seitsemännen kerran järjestettävän festivaalin ohjelmistossa vuorottelevat perinteisesti kotivideotasoiset tekeleet ammattimaisten tuotantojen kanssa.

Kinos tahtoo sinut!

Kutsumme nyt sinut osallistumaan festivaaliohjelmistoon omalla työlläsi. Huomioimme fiktiot, dokumentit, animaatiot, musiikkivideot, kokeelliset videotaideteokset sekä mitkä tahansa kiinnostavat työt, aiheesta riippumatta. Emme kaihda räkäisimpiäkään töitä, vaan haluamme pitää festivaalin kynnyksen sekä yleisölle että taiteilijoille mahdollisimman matalalla. Kinokseen voi siis huoletta lähettää kotikutoisenkin teoksen, resursseja tärkeämpää on hyvä sisältö ja idea. Festivaaliin osallistuminen on maksutonta.

Tällä kertaa festivaalin teemana on Dreams. Olemme kiinnostuneita sinun unistasi ja unelmistasi. Amerikkalaisella suurella vaikuttajalla oli unelma, ehkä myös sinulla? Unelmia tarvitaan, jotta asiat muuttuisivat maailmassa paremmiksi. Unelmoitko paremmasta maailmasta vai näetkö unia muuten vaan? Unelmat voivat myös muuttua painajaisiksi. Haluamme että unelmista voi tulla joskus myös totta. Ovatko unesi mustavalkoisia vai värillisiä? Kerro meille, mistä unesi ja unelmasi on tehty.

Ehdotettavien töiden tulee olla perillä viimeistään perjantaina 29.1.2010 selkeästi täytetyn ilmoittautumis-lomakkeen kanssa. Suositeltavia formaatteja ovat dvd, dv-nauha, blu-ray, 16mm ja 35mm filmi. Muiden formaattien esitys pyritään järjestämään tarvittaessa.

Työryhmä valitsee esitettävät teokset. Ohjelmisto julkaistaan nettisivuilla 12.3.2010.

Lataa ilmoittautumislomake osoitteesta kinos.kinoiiris.com ja lähetä työsi sekä selkeästi täytetty ilmoittautumislomake 29.1.2010 mennessä osoitteeseen:

Elokuvateatteri Kino Iiris, Saimaankatu 12, 15140 Lahti

Huom! Määräpäivän jälkeen saapuneita töitä ei esitetä.

Lisätietoja:
Sami Keto, puh. 0400 628 292 kinos(at)kinoiiris.com
Markus Lehtinen, puh. 040 743 8006 kinos(at)kinoiiris.com

Kotisivut