Minun Hyvinkää -elokuva

 

 

 

Kutsu

Minun Hyvinkää -elokuva

 

Onko sinulla valmis video tai elokuva, joka käsittelee Hyvinkäätä?

Tai onko sinulla video- tai filmimateriaalia Hyvinkäästä ja haluaisit tehdä siitä valmiin elokuvan, mutta et tiedä miten?

Tule esittelemään elokuvasi tai materiaaliasi ja tapaamaan muita elokuvaharrastajia Hyvinkään seudun elokuvaajat ry:n kerhoiltaan! Saat asiantuntevaa palautetta ja opastusta työllesi.

MINUN HYVINKÄÄ

Hyvinkään seudun elokuvaajat ry. käynnisti huhtikuussa 2011 Minun Hyvinkää -projektin, jossa on tarkoitus etsiä elokuvan keinoin Hyvinkään erilaisia kasvoja. Tarkoitus on antaa kaikille kiinnostuneille mahdollisuus ja apua toteuttaa oma elokuva, jonka aiheena on Hyvinkää. Toteutustapa voi olla dokumentti, fiktio, kokeellinen tai vaikkapa animaatio. Tärkeintä on, että elokuva käsittelee Hyvinkäätä tekijän omasta näkökulmasta: miten sinä näet Hyvinkään tai jonkin siihen kuuluvan asian.

Projektin lopussa (ajankohta vielä avoin) kootut elokuvat esitetään julkisesti ja samalla ne kutsutaan Minun Hyvinkää -elokuvakilpailuun, jossa parhaat elokuvat palkitaan.

Projektin tarkoituksena on herättää hyvinkääläisten kiinnostusta omaan kaupunkiinsa ja sen monimuotoisuuteen sekä elokuvausharrastukseen.

OSALLISTUMINEN

Voit osallistua Minun Hyvinkää -projektiin tulemalla näyttämään valmiin elokuvasi tai materiaaliasi Hyvinkään seudun elokuvaajat ry:n kerhoiltaan Villa Arttuun, Wanha Villatehdas, O-rappu).

 

Seuraavan kerhoillan ajankohdan ja lisätietoa yhdistyksestämme löydät kotisivuiltamme www.fvl.fi/jasenyhdistykset/hyvinkaa.

 

TERVETULOA!                     yhteyshenkilö: Tero Makkonen, p.0405663969, tero.makkonen(at)hyvinkaa.fi