Myllykosken videokuvaajat ry

YHTEYSTIEDOT:
Puheenjohtaja Timo Nyberg
tuuretimo.nyberg@gmail.com
0445007836
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Tervetuloa reiluun porukkaan ja viihtymään hyvän harrastuksen parissa.

Loydät meidät myös Facebookista

https://www.facebook.com/Myllykosken.videokuvaajat


Ilmakuvaus

Suoritamme myös ilmakuvausta video/valokuva

-Ilmakuvan tulostamme A3- kokoisena

-DJI Phantom 2 Ilmakuvauskopteri

-Kuvauksen aikana näemme livekuvan videolinkin kautta

-Maksimi lentoaika on 4  akulla 1h

-Kuvauskamera GoPro Hero 3 

 

Videokuvaa YuoTube

http://youtu.be/6z4yetdUGaM

 

 

 

Viimeisin teos 2013

Ajan mitta -dokumentti Aake Mäkelästä

Myllykosken Videokuvaajat on tehnyt mielenkiintoisen dokumentin paikkakuntalaisesta kelloseppä Aake Mäkelästä, 82. DVD-dokumentin pituus on 25 minuuttia.

http://www.keskilaakso.fi/Etusivu/13711518.html

 

Kaakonpiirin elokuvaajien vuosikilpailu on pidetty

 

Kilpailuihin otti osaa kaikkiaan 13 elokuvaa, joista tuomaristo valitsi palkittavat elokuvat, jotka myös näytettiin Myllykosken opiston tiloissa pidetyssä katselmuksessa 17.3.2012. Kilpailun taso oli hyvä, joukossa oli hyvin suunniteltuja ja leikattuja elokuvia, joista kelpaa ottaa oppia tulevia kilpailuja varten.  Kilpailujen johtajana toimi Myllykosken Videokuvaajien puheenjohtaja Tapani Keppo. Tuomariston muodostivat filtri Hanna Laakso, UPM:n henkilöstöpäällikkö Pentti Salin, sekä tuleva medianomi Joni Haverinen.

Tulokset ja kuvia löytyvät täältä
 

Nuorten sarjan voittaja Eero Turkia.

 

KERHOILLAT

Kerhoiltoja vietämme videopajallamme  Tilaisuudet alkaa klo.18:00. Kerhoiltoihin voi tuoda omia videoitaan katseltavaksi, omia ideoitaan porukalla toteutettavaksi, tulla ihmettelemään kalustoamme tai muuten vain turisemaan ja kahvittelemaan. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy! TERVETULOA!

VUOSIKOKOUS

 

Yhdistys on yli 30-vuotisen historiansa aikana filmannut ja videoinut monenlaiset tilaisuudet ja tapahtumat Anjalankoskella ja sen lähiympäristössä.
Yhdistyksen kalustoa on hankittu talkootöinä tehdyillä taltioinneilla erilaisten yhdistysten ja järjestöjen juhlista ja konserteista. Yksityisille ihmisille on videoitu häitä, kastajaisia, sekä hautajaisia. Myös omaksi iloksi on tehty muutamia näytelmällisiä fiktioita.
Yhdistyksen suurin tuotos on tähän asti ollut Myllykoski Paperin esittelyvideo, joka valmistui vuonna 1995. Sittemmin paperitehtaalle on tehty useita työnopastusvideoita ja dokumentteja.


Yhdistyksellä on vuosittainen jäsentenvälinen vuosikilpailu jossa mitellään itsetehtyjen videoiden paremmuudesta.

Palkintoina jaetaan maineen ja kunnian lisäksi tallenusmateriaalia sekä voittajalle kiertopalkinto (pokaali) vuodeksi haltuun.

Videopajamme toimii Myllykosken seuratalolla. Kuvaus- ja editointikalusto on uusittu digitaaliseksi alkuvuodesta 1999. Videokamerana on Sonyn DCR-TRV900 ja editointityöasemana Casablanca. Tietokoneet ovat sittemin jyränneet itsensä läpi editointilaitteina ja yhdistyksellämmekin on tietokone jossa editointiohjelmia on useampia. Canonin XL1s palveli pääkamerana muutaman vuoden ja tuotantoa päästiin jakakamaan dvd-levyillä tietokoneen ansiosta.

Vuonna 2008 päästiin siirtymään hdv formaattiin kun hankittiin Sonyn hvr-hdv1000E teräväpiirtokamera. Kamera on olkapäälle tuettava malli ja tallentaa videokuvan mini-dvd nauhalle. Ulkoisella hdv-asemalla voidaan polttaa tuotokset hdv-levyille. Toistavaksi laitteeksi hankitiin Sonyn playstadion 3 ja videotykkinä on Epsonin teräväpiirtotykki. Pajalle rakennettiin kiinteä "taulu" josta kuva toistuu kuin paremmissakin elokuvateattereissa. Yhdistyksellä on myös matkamallinen taustakangas joten omien tuotosten esittäminen onnistuu myös muuallakin kuin pajalla. 

2011/11 kalusto hankintoja

Canon XA10, kevyt ja pieni ammattikamera, Manfrotto Jalustapaketti 546GBK jalusta, videopää, 520BALL, MBAG90P jalustalaukku

Yhdistyksemme kalusto on korkeatasoista ja kaikkien jäseniemme edullisesti käytettävissä. Yhdistyksemme käytössä olevat tilat ja laitteet antavat loistavat puitteet harrastuksellemme joka on antoisaa ja hauskaa.

 

UPM Myllykoski Paper 20.11.2011