Pinnacle nyt Facebookissa

23.10.2011

Pinnaclen käyttäjille on nyt avattu keskustelufoorumi Facebookiin. Hannu Lehtonen tulee mielellään yhdistysten jäseniltoihin kertomaan uusista Pinnacle tuotteista. Hän vastaa myös Avid ja Magix tuotteiden jakelusta.

YHTEYSTIEDOT:
Hannu Lehtonen
Future Retail Oy, Helsinki
hannu.lehtonen@futureretail.fi
045-8994144

Hannu Lehtosen tiedote:
Olisi mukava tulla jossain vaiheessa tapaamaan eri jäsenyhdistyksiä ympäri suomen ja kertomaan edellä mainittujen tuotemerkkien tämän hetkisistä tuotteista, versioista ja tulevista uutuuksista.

Näin ensimmäisenä ajatus on kuitenkin saada tuotteiden käyttäjiä yhteen ja jaettua tietoa saatavilla olevista tuotteista.

Pyytäisinkin jos olisi mahdollista, että voisitte välittää jäsenillenne seuraavan infon.

Facebookkiin on nyt perustettu ”Pinnacle Suomi” niminen sivu. Siellä on jo ensimmäinen tuotepaketin arvonta käynnissä ja ajatus on pitää sivu aktiivisena paikkana informoida käyttäjiä uusista tuotteista yms.
Tässä linkki sivustolle

Eli olisi mukava saada kuka tahansa käyttäjä vierailemaan sivulle ja klikkaamaan ”tykkää”, sen lisäksi jos haluaa osallistua tuotteiden arvontaan voi lähettää sähköpostilla omat yhteystiedot osoitteeseen pinnacle@futureretail.fi ja näin on mukana tuotteiden arvonnassa.

Hannu Lehtonen