Palkintojenjako- ja koulutustilaisuus (YouTube LIVE)

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Filmi- ja Videokuvaajien Liitto kutsuu kaikki jäsenet ja jäsenjärjestöjen edustajat sekä vuosien 2020 ja 2021 SM-harraste-elokuvakilpailuihin osallistuneet tekijät palkintojenjakotilaisuuteen Elokuvateatteri Kino-Iirikseen lauantaina 20.11.2021.

Palkintojenjakotilaisuudessa katsotaan muutama lyhytelokuva, esitellään tuomarit ja jaetaan palkinnot. Tämän jälkeen tutustumme nykyaikaiseen suoratoistolähetys eli striimaustekniikaan. Koulutuksen aiheina video- ja äänimikserit, striimauslaitteet, ohjelmistot ja -palvelut. Perustietoa videotuotannoista, suoratoistolähetyksistä ja webinaareistä voit lukea Digi Tanen verkkosivuilta. https://www.digitane.fi/kuvapalvelut/vinkkej%C3%A4

Filmi- ja Videokuvaajien liitto tarjoaa aamukahvit ja päiväkahvit kaikille tilaisuuteen osallistuville vieraille. Tarjolla maittava lounas omakustannushintaan 10€/hlö. Pyydämme ystävällisesti täyttämään alla olevan ilmoittautumislomakkeen tarjoiluiden varaamiseksi ja maksamaan lounaan ennakkoon yhdistyksen tilille ke 17.11.2021 mennessä. Saat maksuohjeet automaattisesti sähköpostiisi ilmoittautumisen yhdeydessä.
Tarjoulut valmistaa RUOKAKOLMIO OY / Cafe Ida, Lahti

PÄIVÄN AIKATAULU
09:00 Aamukahvit 
10:00 Päivän avaus ja palkintojen jako
11:00 Striimaustekniikka yhdessä paketissa
12:00 Ruokailu
13:00 Videomikserit, kamerat ja langattomat Rode Wireless GO II-mikrofonit
14:00 OBS-striimausohjelma
15:00 Kahvit ja yhdistysten esittelyitä sekä puheenvuoroja
16:30 Tilaisuuden päätössanat

ILMOITTAUTUMINEN (tarjoiluiden varaamiseksi)

MENU

Aamupalaksi kahvia, teetä ja kinkkujuustopiirakkaa 

Lounas á10,00€
Kukkoa viinissä uuniriisin kera 
Kreikkalaistasalaattia, talon salaatinkastiketta 
Minttumarinoitua hunajamelonia 
Patonkia ja levitettä 

Iltapäiväkahvikahvia, teetä, mehua ja marjapiirakkaa

Osallistun *

Yhteystiedot kerätään tapahtuman lisätietojen välittämiseksi ja maksujen varmistamiseksi. Lomakkeen tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen.