SaimaaFilms ry - Videoita aurikorannoilla

10.4.2022

Jarno Kinnunen (36v) on Lappeenrantalainen artisti ja musiikkituottaja. Hän on tehnyt vuodesta 2012 saakka hiphop musiikkia MC JoJo artistinimellä.

"Kiersin Helsingissä monissa räpkisoissa ja tein yhteistyötä pienempien artistien kanssa. Suomessa tunnettavuuteen nousin 2016 julkaistussa huumorimusavideolla "oo mun beibe", josta Stara sekä Rumba julkaisivat uutiset ja Yle Radio pyysi minut radiohaastatteluun. Tämän jälkeen julkaisin vielä kolme musavideota suomessa yhteistyössä SaimaaFilms yhdistyksen kanssa. Vuonna 2017 muutin pysyvästi Espanjaan, koska olin pitkään halunnut muuttaa ulkomaille. Espanjassa on mahtava musiikkikulttuuri ja isommat markkinat. Olen julkaissut kolme musiikkivideota, jotka ovat kuvattu täällä Costa del Solilla. Tuotan musiikkia ja musiikkivideoita muille artistille täällä. MC JoJon tarkoituksena on lähteä tekemään Espanjalaista musiikkia, kunhan kieli taipuu riittävästi. Täällä tuotan indieartisteja ympärimaailmaa, yksi artisti on Venäjältä, toinen Egyptistä, ja yksi Dominikaanisesta tasavallasta. Olen lappeenrantalainen, joka rupesi harrastamaan musiikkia, ja monen mutkan kautta ja monien ihmisten avulla tein harrastuksesta työn."

Halvempaa ku terapia
Idea kappaleeseen lähti siitä kun seurailin uutisia miten suomessa on kokoajan enemmän syrjäytyneitä, mielenterveysongelmat kasvaa yms. niin tuon biisin sanoma, jos haluaa pois "sumusta" osta lento ja muuta Espanjaan "Halvempaa ku terapia" Se auttaa, täällä piristyy!

Jarno Kinnunen, MC JoJo

Halvempaa ku terapia

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.