Filmi- ja Videokuvaajien Liiton vuosikokous Lahdessa

Filmi- ja Videokuvaajien Liiton vuosikokous  2012

 

Liiton sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Lappeenrannassa 21.4.2012 . Toimiva hallinto sai kokousväeltä tili. ja vastuuvapauden hyvin hoidetusta liiton taloudenpidosta. Kokous valitsi Pentti Kemppisen uudelleen  jatkamaan liiton puheenjohtajana kaudelle 2012.  Sihteeriksi valittiin  Eija Purho Vuoksen Videokerhosta.
Kokouksessa käsiteltiin jo ensi vuoden SM-kisoja ja pitopaikkakuntia. Ykkösvaihtoehtona on Helsinki ja toisena  Kotka. Kokous päätti myös tehdä pieniä muutoksia ilmottautumislomakkeeseen, ne koskevat tekijänoikeusasioita.

Kokouksen jälkeen Pentti Kemppinen kiitti Lappeenrannan Videokuvaajia hyvin järjestetyistä kisoista.

Liiton uusi hallinto näkyy Yhteystiedot sivulta.

 

 

FVL VUOSIKOKOUS 2013

 

FVL:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 13.4.2013 klo 15.30 Vaskivuoren lukiossa Vantaalla. Katuosoite Virtatie 4, 01600 Vantaa

Jokaisella jäsenyhdistyksellä on oikeus lähettää vuosikokoukseen yksi äänivaltainen edustaja, jonka tulee esittää valtakirja virallisine allekirjoituksineen ennen kokouksen alkua. Äänestystilanteessa hänellä on ääniä se määrä, joka on puolet hänen edustamansa yhdistyksen jäsenmäärä vuoden 2012 lopussa.

Lisäksi hän voi käyttää vain yhden muun jäsenyhdistyksen antamaa valtakirjaa. Jäsenyhdistys ei voi antaa valtakirjaa Liiton suorajäsenelle. Suorajäsenellä voi olla vain yksi valtakirja toiselta suorajäseneltä.

Terveisin Pentti Kemppinen
sähköposti: pentti.kemppinen@kolumbus.fi
puhelin: 040- 555 4951

Kartta