DJI Mic -langaton mikrofonijärjestelmä

DJI Mic on varustettu kahdella lähettimellä, joissa molemmissa on sisäänrakennettu mikrofoni. Lähettimet tukevat suuntaamatonta audiota, joka tekee niistä erinomaiset esimerkiksi useamman henkilön haastatteluihin. Korkealaatuinen, ammattimainen soundi on mahdollista äänittää erikseen per kanava, tai kanavat voidaan yhdistää riippuen jälkituotannon tarpeista. Vastaanottimessa on kosketusnäyttö, joka tarjoaa helpon käytettävyyden eri asetusten säätämiselle: kanavan vaihdoille, input- ja output -asetuksille ja muille oleellisille toiminnoille. Lähettimien sisäinen muisti riittää jopa 14 tunnille ääntä, joka takaa ettei äänityksistä mene mitään hukkaan.

Lähettimet ovat helppoja kiinnittää joko integroidulla klipseillä tai klipsimagneetteja käyttäen, ja vain 30 gramman painoisena niitä on mukava pitää. Jopa 250 metrin kantama on mahdollista vakaan 2,4 GHz langattoman yhteyden ansiosta. Optimoitu langaton yhteys varmistaa vakaan äänistriimin myös ruuhkaisissa paikoissa. Vastaanotin on helppo kiinnittää DSLR-kameraan hot shoe -adapterilla, ja vastaanottimen ulostuloista löytyy USB-C, Lightning sekä 3,5 mm TRS lähdöt universaalin liitettävyyden mahdollistamiseksi. Vastaanottimien ja lähettimien lataus onnistuu kätevästi mukana tulevalla latauskotelolla: lähettimien akut kestävät noin 5,5 tuntia ja vastaanottimen noin 5 tuntia kerrallaan, ja latauskotelon avulla akunkesto on yhteensä noin 15 tuntia. Yksiköt parittuvat automaattisesti kun ne otetaan ulos latauskotelosta.

DJI Mic äänittää turvaraitana -6 dB version äänestä, jotta yhtäkkisten säröpiikkien tai muiden ongelmien aiheuttamat häiriöt eivät häiritsisi lopullista tuotosta. Input- ja output gain -tasot on säädettävissä välillä -12 dB ja + 12 dB, ja lähettimiä varten pakkauksessa tulee mukana kaksi tuulisuojaa.

Testivideo mikrofonin ominaisuuksista ja käytöstä

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/744865/DJI-Mic-langaton-mikrofonijarjestelma