Ajankohtaista

Keuruun elokuvaajaseura järjestää SM 2015 filmifestivaalin. Filmifestivaali on 11.4.2015 Kulttuuritalo Kimarassa alkaen klo 10.00. Nyt vain elokuvia tekemään!
Filmaaja 2_2014 on ilmestynyt. Lehdessä pääpaino SM 2014 filmifestivaalilla
Unicalla on tehty uudet web-sivut. Sieltä saa tietoa tämän vuoden festivaalista Slovakiasta. Uusi web-master on Dave Watterson
Filmifestivaaliin ilmoittautui kaikkiaan 28 elokuvaa. Sarjoittain jakauma oli: Dokumentteja 10, minuuttisarjassa 7, avoimessa sarjassa 9 ja nuorten sarjassa 2. Elokuvakoulujen oppilailta ilmoittautumisia ei tullut.
Kirkkonummen videoharrastajat ja Lohjan filmi- ja videokuvaajat järjestävät yhdessä vuoden 2014 filmifestivaalin. Kirkkonummelaiset huolehtivat elokuvien arvostelusta ja lohjalaiset esittävät kilpailuelokuvat
Kansainväliset AudioVisual -messut kokoavat AV-alan ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen 13.-15.11.2013. Suomen johtava ja samalla Pohjois-Euroopan laajin sekä merkittävin ammattitapahtuma esittelee monipuolisesti viimeisintä tekniikkaa sekä osaavaa palvelua tarjoavia yrityksiä. AudioVisual-messujen seminaari- ja koulutustarjonta tarjoaa kävijöille laadukasta informaatiota maksutta kolmena päivänä kolmella eri stagella. Ohjelmaa ovat toteuttamassa alan johtavat organisaatiot ja järjestöt sekä näytteilleasettajat. REKISTERÖIDY AudioVisual kävijäksi veloituksetta!
Sami Liimatainen on saavuttanut 2. sijan Talinnan kansainvälisillä filmifestivaaleilla C-sarjassa elokuvalla "Kerroksia"
Filmaaja 3_2013 on ilmestynyt. Pääpaino lehdessä on Unica-asioilla
RSS ATOM